Danmark 2.0: Vi skal styrke dialogen mellem generationer

Mit erhverv som kommunikationschef er i digital disruption. Det er udfordrende og spændende. Her på siden kan du læse mere om, hvem jeg er, og hvad jeg tilbyder. 

Ved siden af mit erhverv er jeg et engageret menneske, der også er skribent og fungerer som mentor for yngre akademikere.

Denne side er et arkiv over, hvad jeg skriver om. Jeg starter Facebook siden “Ungdommens Stemme i Danmark 2.0” op i foråret 2019. Der kan du følge, hvorfor jeg finder det vigtigt at lytte mere opmærksomt til vores dygtige unge digitale indfødte og styrke dialogen mellem generationer. 

I min frivillige gerning som mentor bliver jeg bekræftet i dette. Jeg har bl.a. fået disse to udtalelser fra mentees, som gavner min daglige arbejdsglæde: 

”Søren har et meget åbent og nysgerrigt sind, og han tør at udfordre. Det giver en masse stof til eftertanke. Hans udfordringer hjalp mig med at blive mere afklaret på min egen situation og få den ændret til det bedre. Jeg ville anbefale Søren til alle! Søren kendte ikke rigtig til min branche, men det gjorde blot, at han stillede flere spørgsmål, jeg skulle tage aktivt stilling til, hvor andre i branchen nok har en forudindtaget opfattelse af, hvordan det hænger sammen og ikke mindst bør være”.

“Du taler lige ud af posen. Du formår at udfordre mig og mine tanker på en god og humoristisk måde samt efterlader en hel masse tanker og overvejelser, som jeg reflekterer over efter vores møder. Du er vildt god til at kommunikere og lærer mig at få budskabet frem uden at træde folk over tæerne. Nogle gange ender det med, at jeg bruger din erfaring og råd i mit arbejdsliv og så udvikler situationen sig i den positive retning”.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *