Danmark 2.0: Vi skal styrke dialogen mellem generationer

Med min baggrund som leder og kommunikatør har jeg valgt at engagere mig som skribent og mentor ved siden af mine ansættelser. 

Denne side er et arkiv over noget af, det jeg har skrevet om i de senere år. Senest har jeg i en periode i 2019 åbnet Facebook siden “Ungdommens Stemme i Danmark 2.0” som et arkiv over, hvad jeg over et år har skrevet om digitalisering, unge og uddannelse. Jeg er på vej med et nyt opfølgende projekt i 2020. 

På siden kan du også finde mine kontaktoplysninger og læse mere om, hvem jeg er, og hvad jeg tilbyder. Jeg er mentor i DJØF’s mentor-program og altid åben for en dialog. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.