Det handler om mennesker

8 år i Miljøministeriet som redaktør og konsulent, inklusive i ministersekretariat. 4 år som chef for Videncenter for Arbejdsmiljø, og 13 år som kommunikationschef på 3 forsknings- og uddannelsesinstitutioner.

Min branche er i digital disruption, det er udfordrende og spændende. Det er også hårdt arbejde. Ved siden af mit job er jeg et engageret menneske, der skriver blog og fungerer som mentor. 

På denne side samler jeg en del af mine blogindlæg, og du kan læse lidt mere om, hvem jeg er. Jeg skriver min personlige blog ud fra mine erfaringer, oplevelser og synspunkter som leder og fagprofessionel og som menneske i Danmark.

Jeg er også frivillig mentor for yngre, ambitiøse akademikere. Jeg har blandt andet. fået denne udtalelse, som gavner min daglige arbejdsglæde: 

”Søren har et meget åbent og nysgerrigt sind, og han tør at udfordre. Det giver en masse stof til eftertanke. Hans udfordringer hjalp mig med at blive mere afklaret på min egen situation og få den ændret til det bedre. Jeg ville anbefale Søren til alle! Søren kendte ikke rigtig til min branche, men det gjorde blot, at han stillede flere spørgsmål, jeg skulle tage aktivt stilling til, hvor andre i branchen nok har en forudindtaget opfattelse af, hvordan det hænger sammen og ikke mindst bør være”.

Med årene er det blevet skarpere og skarpere for mig, hvor meget der handler om mennesker. Jeg bliver klogere hele tiden.

Kontakt mig gerne, hvis du har noget på hjerte eller har brug for en hjælpende hånd. Jeg giver altid gerne et godt råd, hvis du skulle have behov som person eller som organisation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *